Hoe kan ik een recruiter bereiken?

In het overzicht van de opdrachten kunnen de opdrachten worden aangeklikt voor meer informatie. Zodra je een opdracht aanklikt worden de opdrachtdetails getoond. Aan de rechterkant van de opdrachtdetails staan de contactgegevens van de recruiter die de opdrachtgever in zijn/haar portefeuille heeft. De getoonde contactgegevens kunnen worden gebruikt om contact te leggen met de recruiter.

Het kan voorkomen dat de recruiter in gesprek is, stuur in dat geval een app/sms, spreek de voicemail in of stuur een mail. Op een later moment nog een keer bellen mag natuurlijk ook. Onze recruiters doen hun best om iedereen zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien op vragen.